Direct naar content

Daginvulling, werk en leren

Jouw psychiatrische problemen hoeven het meedoen aan het dagelijkse leven niet in de weg te staan. Immers, ieder mens heeft zijn beperkingen en mogelijkheden. Het gaat erom dat je weet waar je krachten liggen, welk werk of welke activiteiten je energie geven en wat je daarbij nodig hebt. Welkom bij Movens!

Movens biedt activiteiten gericht op werk, leren en het invullen van je vrije tijd. We hebben verschillende locaties in Leiden en Oegstgeest. Onder andere in buurthuizen.

Invulling van je vrije tijd

Bij Movens bieden we je een vertrouwde plek om mensen te ontmoeten. Je kunt dagelijks meedoen aan allerlei creatieve en sportieve activiteiten. Als jij dat wilt, helpen we je ook om te (her)ontdekken waar je interesses en talenten liggen. En om concreet met jouw doelen aan de slag te gaan.

Werk en leren

We hebben bijvoorbeeld veel mogelijkheden om (meer) ervaring op te doen met werk. Met als doel dat je uiteindelijk werk of vrijwilligerswerk vindt buiten Movens. Ook organiseren we het hele jaar door cursussen. Bijvoorbeeld om je computervaardigheden te ontwikkelen. Of meer zicht te krijgen op je sterke punten en hoe je die kunt inzetten.

Websites Movens

Meer weten? Bezoek de websites van Movens. Deze sites zijn gemaakt door deelnemers van Movens.

Snel naar