Direct naar content

Lopende onderzoeken

Onderzoek is een belangrijk deel van onze zorg. Dat kunnen we niet alleen. Daarom zoeken we deelnemers voor deze lopende onderzoeken. Wil je meedoen? Meld je dan aan.

Onderzoek Anorexia Nervosa

Bekijk de flyer voor meer informatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Alexandra Dingemans via a.dingemans@rivierduinen.nl.

Onderzoek Nederlands Eetstoornis Register

Het Nederlands Eetstoornis Register (NER) is een online register waarmee we onderzoek doen naar mensen die eetproblemen of een eetstoornis hebben of hebben gehad. We zijn altijd op zoek naar nieuwe deelnemers. Heb je tot nu toe nog niet meegedaan met het NER, maar zou je dat wel willen? Dan kan dat!

Ben je 12 jaar of ouder en heb je nu of in het verleden een eetstoornis of eetproblemen ervaren? Dan kun je meedoen aan het NER. Aanmelden en meer informatie kan via de website www.nederlandseetstoornisregister.nl.

Doe je mee met het slaaponderzoek?

Heb je moeite met slapen en heb je last van angst, stress en spanning? Wacht je nog op je kennismakingsgesprek of een behandeling? Doe dan mee aan wetenschappelijk onderzoek.

Kijk of je in aanmerking komt voor deelname aan een (online) onderzoek. Mogelijk worden je klachten minder. Bij deelname ontvang je een vergoeding van € 80,-. Aanmelden en meer informatie op www.slaapregister.nl/beter