Wie zijn wij

Wie werken er bij ons

Veel voorkomende functies

Bij GGZ Rivierduinen werken veel verschillende professionals. Hieronder lees je meer over enkele veel voorkomende functies: de psychiatrisch verpleegkundige, de sociaal psychiatrisch verpleegkundige, de psychiater, de GZ-psycholoog, de activiteitenbegeleider, de administratief medewerker zorgregistratie en de secretaresse.

Voor deze en alle andere functies geldt dat je bij GGZ Rivierduinen vertrouwen krijgt. Je krijgt de ruimte om initiatief te tonen en daadwerkelijk invloed uit te oefenen op je werk. Dat is prettig voor jou, goed voor de kwaliteit van de zorg en goed voor de cliënt.

Psychiatrisch verpleegkundige

In een uitdagende baan als psychiatrisch verpleegkundige begeleid je cliënten. Dat doe je niet alleen: je werkt in een multidisciplinair team, op basis van het verpleeg- en behandelplan dat voor je cliënt is vastgesteld. Hiervoor heb je een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4 of 5 (richting GGZ) afgerond. Je hebt ook een actieve, flexibele en innovatieve instelling, bent sociaal vaardig en communicatief.

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige verleen je in crisissituaties eerste hulp aan mensen die in psychische nood verkeren. Daarbij probeer je steeds nieuwe mogelijkheden te vinden om verbetering in zijn toestand te bereiken. Je werkt zowel solo als in een team.

Als SPVer heb je een opleiding MGZ richting GGZ gevolgd. Je beschikt over ervaring in de eerste lijn en op het gebied van acute psychiatrie. Er wordt ook inlevingsvermogen van je gevraagd en een prettige en flexibele communicatiestijl. Je staat sterk in je schoenen.

Psychiater

Als psychiater voer je psychiatrisch onderzoek en behandelingen uit. Dat kan zowel ambulant als in één van onze klinieken. Je begeleidt een of meer basisartsen niet in opleiding. Daarnaast geef je advies en bied je consultatie aan huisartsen en specialisten. Je bent in staat om een belangrijke inhoudelijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de zorg aan onze cliënten.

GZ-psycholoog

Je verricht psychologisch onderzoek, observeert en behandelt cliënten met een persoonlijkheids- of traumagerelateerde stoornis. Je hebt het vermogen om cliënten te motiveren, te stimuleren en je bent in staat conflictsituaties te beheersen. Je werkt zowel op individuele basis als in groepsverband.

Als breed opgeleide professional kun je binnen GGZ Rivierduinen op tal van plekken je werk doen.

Activiteitenbegeleider

Je vindt het een uitdaging om activiteiten van een groep psychiatrische cliënten te begeleiden. Je bent enthousiast, in staat om flexibel en cliëntgericht te kunnen denken en handelen en je hebt het vermogen om grenzen te stellen. Goed communiceren is voor jou geen probleem.

Wat heb je hiervoor nodig? In ieder geval een MBO-opleiding niveau 4 zoals bijvoorbeeld SPW.

Secretaresse

Bij GGZ Rivierduinen ben je als secretaresse een ‘spin in het web’. Naast alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden zorg je dat alle processen op kantoor vlekkeloos verlopen, zodat je directeur of manager goed ondersteund zijn of haar werk kan doen. Je werkt voornamelijk uitvoerend en ondersteunend, bent oplossingsgericht en flexibel.

Print

                                       

Beter binnen bereik
Skip menu