Wat bieden wij

Wat bieden wij onze medewerkers?

De arbeidsvoorwaarden bij GGZ Rivierduinen zijn zonder meer goed te noemen. Je salaris is marktconform en gebaseerd op de CAO GGZ en ook je pensioen is goed geregeld bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (voorheen PGGM). Onze werklocaties zijn goed bereikbaar met het OV of er zijn goede parkeermogelijkheden. Daarnaast stimuleren we een goede werk/privé balans door de mogelijkheden voor parttime of fulltime werken aan te bieden. Zo kan je altijd aan je carrière werken.

Naast je vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris wat neerkomt op een volledig maandsalaris. Andere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn de keuze tussen twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen en het ‘meerkeuze arbeidsvoorwaardensysteem’ (bijvoorbeeld bijkopen extra verlof, aanschaf fiets, tegemoetkoming vakbondslidmaatschap, bedrijfsfitness, etc.).

GGZ Rivierduinen besteedt veel aandacht voor je professionele ontwikkeling. Bij het Leer- en Ontwikkelcentrum Rivierduinen (LORD) heb je de mogelijkheid tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma’s en E-learningmodules voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via de button die je vindt bij de vacature van jouw voorkeur.
 

Print

                                       

Beter binnen bereik
Skip menu