Merel Homan

Merel Homan

Merel: “Het zijn van activiteitenondersteuner bij GGZ Rivierduinen is onwijs waardevol werk, wat mij veel voldoening heeft gegeven. Als vrijwilligers op medium care bij de volwassenzorg wandelde ik met cliënten en hielp ik bij de creatieve activiteiten. Elke maandagmiddag ging ik een blokje om met de mensen die daar behoefte aan hadden. Vervolgens hielp ik mee tijdens het schilderen, tekenen, breien en koekjes bakken. Ik vond het heel prettig om door te luisteren en afleiding te bieden mijn steentje bij te dragen.

Het fijne aan vrijwilligerswerk bij GGZ Rivierduinen is dat je als vrijwilliger heel vrij wordt gelaten. Zo mocht ik, als ik hier behoefte aan had, meekijken met verschillende groepen en activiteiten. Hierdoor heb ik een vollediger beeld gekregen van wat de GGZ Rivierduinen allemaal te bieden heeft aan hun cliënten. Daarnaast kreeg ik goede ondersteuning van mijn begeleider en kon ik haar altijd om advies vragen wanneer ik dit wilde. Dit was vooral prettig op de momenten waarin ik vast liep.

Daarom kan ik het vrijwilligerswerk bij GGZ Rivierduinen bij iedereen aanraden, want het is een hele mooie en leerzame ervaring. Met een klein beetje hulp kan je al snel een groot verschil maken", vertelt Merel.

Print

                                       

Beter binnen bereik
Skip menu