Mogelijkheden voor dagbesteding en werk

Dagbesteding

Het dagactiviteitencentrum biedt tal van mogelijkheden op het gebied van dagbesteding, arbeid en educatie voor mensen met psychiatrische problematiek in een veilige omgeving.

Werkprojecten

Wanneer u (tijdelijk) niet werkt en tijdens of na uw behandeling weer aan de slag wilt, dan kunt u bij een dagactiviteitencentrum begeleid worden. U kunt verschillende vaardigheden aanleren die het makkelijker maken om (weer) aan het werk te gaan.

Recreatief

Bij recreatie staat ontspanning voorop: sport, spel, muziek, eten en handvaardigheid zijn voorbeelden van activiteiten. U kunt ook met een hobby beginnen. Soms staat er sporten onder begeleiding op het programma, een andere keer een gezamenlijke avondmaaltijd. Ook kunt u cursussen volgen over uiteenlopende onderwerpen. Helaas kunnen we niet voorkomen dat er soms kosten verbonden zijn aan de activiteiten.

Waar biedt GGZ Rivierduinen dagbesteding

GGZ Rivierduinen heeft dagactiviteitencentra in Noordwijkerhout, Alphen aan den Rijn en in twee Huizen van de Buurt in Leiden van zorg- en welzijnsorganisatie Libertas. Daar kunt u deelnemen aan cursussen of een excursie. Maar u kunt ook gewoon binnenlopen voor een praatje of een kop koffie. In Oegstgeest kunt u na verwijzing gebruik maken van verschillende fitness- en sportactiviteiten.

Contact met het dagactiviteitencentrum bij u in de buurt

Dagactiviteitencentrum Noordwijkerhout
tel 0252 502 353

Movens dagactiviteitencentrum
tel 071 522 46 95 (Driftstraat 49, Leiden)
tel 071 513 22 36 (Valkenpad 5, Leiden)

Dagactiviteitencentrum Het Trefpunt Alphen aan den Rijn  
tel 0172 89 86 50