Mogelijkheden voor dagbesteding en werk

Trajectbegeleiding

Bent u door uw psychische klachten op dit moment niet in staat om te werken en wilt u graag weer met plezier aan de slag? Dan kunnen wij u ondersteunen met trajectbegeleiding. Samen met u gaan wij op zoek naar een prettige betaalde werkplek of geschikt vrijwilligerswerk.

Trajectbegeleiding is gericht op het herstel, behoud of uitbreiding van uw arbeidsmogelijkheden. Zowel voor betaald werk als vrijwilligerswerk. Samen met u stellen wij een ‘trajectplan’ op. Hierin staan alle stappen beschreven die nodig zijn om een geschikte werkplek te vinden, waar u met plezier kunt werken Daarna gaat u, voorbereid en begeleid door ons, zoeken naar een werkplek. U kunt zelf een werkplek zoeken maar u kunt ook hulp krijgen van de trajectbegeleider. Ook als u al aan het werk bent, kan onze begeleiding nog een tijdje doorgaan.

Het traject is geslaagd als u een reguliere – of gesubsidieerde baan of geschikt vrijwilligerswerk heeft gevonden en met plezier naar uw werk gaat!

Bij uw behandelaar kunt u navragen of het centrum waar u in behandeling bent over trajectbegeleiding beschikt. Hij/zij kan u in contact brengen met een trajectbegeleider.