Direct naar content

Over Rivierduinen.nl

De website rivierduinen.nl is van GGZ Rivierduinen. Het belangrijkste doel van deze website is om jou en je naasten te informeren over de verschillende zorgvormen die wij bieden. En over wat je van ons kunt verwachten: vanaf dat je een verwijzing hebt tot aan de start van je behandeling.

Daarnaast vinden verwijzers zoals huisartsen en vrijgevestigde psychologen, het antwoord op een aantal veelgestelde vragen over onze zorg.

Welke informatie vind ik op rivierduinen.nl?

Op deze website vind je onder andere informatie over ons zorgaanbod, onze visie op zorg, onze manier van werken en het antwoord op een aantal veelgestelde en praktische vragen. Bijvoorbeeld over:

Als familie of naaste lees je bijvoorbeeld meer over hoe we jou bij de behandeling betrekken. En welke steun jij kunt krijgen.

En op onze hulppagina’s vind je praktische tips voor jou en je naasten om de wachttijd te overbruggen.

Welke informatie vind ik níet op deze website?

Op deze website vind je geen lijst met aandoeningen of een overzicht van alle behandelingen die wij bieden. Want GGZ Rivierduinen ziet diagnoses en behandelingen als een hulpmiddel, niet als doel. Ieder mens en situatie is tenslotte uniek. Jouw verhaal, dáár gaat het ons om.

Op het moment dat onze zorg voor jou van start gaat, ontvang je daarom informatie op maat. Je behandelaar doet onderzoek naar je klachten en legt je persoonlijk uit welke behandelingen passend zijn bij jouw klachten en situatie. Waar nodig passen we behandelingen aan. Wat we precies gaan doen, besluiten we samen.

Voor betrouwbare informatie over diagnoses en veelvoorkomende behandelingen kijk op de website van stichting Mind of op thuisarts.nl.

  • Meer informatie nodig?

    Vind je het antwoord op jouw vraag niet op deze website? Bel ons gerust.