Vrijwilligers

Vrijwilligers

De professionele zorg van artsen, begeleiders en verpleegkundigen heeft grote invloed op het welzijn van de cliënt. Ook de persoonlijke aandacht van vrijwilligers is uitermate belangrijk. GGZ Rivierduinen werkt om die reden met een grote groep vrijwilligers. Er is altijd wel vrijwilligerswerk te vinden dat past bij uw vaardigheden en wensen. 

Vrijwilligerswerk GGZ Rivierduinen

Onze afdeling vrijwilligerswerk regelt de vrijwilligerszaken voor GGZ Rivierduinen. Coördinatoren zoeken naar de juiste match tussen vrijwilliger en cliënt of afdeling.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Vrijwilligerszaken voor een kennismakingsgesprek op een locatie bij u in de buurt. Telefoon 071 890 67 22 of mail naar: vrijwilligers@rivierduinen.nl.

Het vrijwilligerswerk bij GGZ Rivierduinen heeft voor u een aantal zaken geregeld zoals een verzekering, reiskostenvergoeding en u krijgt begeleiding. U wordt geïnformeerd over psychiatrische aandoeningen en de omgang met mensen met psychiatrische problemen. Er worden regelmatig informatie- en themabijeenkomsten georganiseerd. Elke vrijwilliger krijgt een vaste contactpersoon op de werkplek.

U leest meer informatie over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij GGZ Rivierduinen op onze website.

Print