Direct naar content

Ons verhaal

Ons werk begint bij begrip. Begrip voor het feit dat het leven niet altijd eenvoudig is, maar net zo kleurrijk en complex als mensen. Dat maakt iedereen bijzonder en niemand anders dan normaal. Wij zijn een plek waar kwetsbaarheid de kans krijgt en kracht kan groeien.

Onze visie

Mentale ontregeling kan iedereen overkomen. Het hoort er tot op zekere hoogte bij. Totdat je er in vast loopt. Dan vind je houvast bij een ggz die jou begrijpt. Die de mens centraal stelt en je ondersteunt in je herstel.

Onze missie

Vanuit begrip samen groeien naar herstel.

Onze kernwaarden

Herstel begint bij vertrouwen. Vertrouwen dat ontstaat door contact, waarin we verbinden en inzichten verdiepen. Dat leidt tot groei, vooruitgaan en vernieuwen. Soms met kleine, soms met grote stappen. Samen met degene die hulp vraagt en de naasten. Herstelgericht werken noemen we dat.

Vertrouwen

We vertrouwen de ander en stellen ons open zodat wij ook vertrouwd worden. We maken samen met cliënten, naasten, collega’s en verwijzers afspraken en komen deze afspraken na.

Verbinden

We staan altijd in verbinding met cliënten én hun naasten. Zo krijgen we begrip en werken we samen aan het gestelde doel. Ook staan we in verbinding met verwijzers, netwerkpartners en financiers. We werken op een toegankelijke en inzichtelijke manier samen en delen onze expertise.

Verdiepen

We verdiepen ons in de ander om te begrijpen en contact te maken. Onze nieuwsgierigheid is cruciaal voor goede behandeling, begeleiding en persoonlijke groei. Ook kijken we naar ons eigen handelen. Zo blijven we reflecteren en ontwikkelen.

Vernieuwen

We staan open voor vernieuwen, want om de zorg van morgen mogelijk te maken moeten we vandaag meegroeien en veranderen. We verkennen nieuwe mogelijkheden en geven samen vorm aan een geestelijke gezondheidszorg die de mens voorop zet.  

Zie ook