Let op, maatregelen voor cliënten en bezoekers aangepast in verband met het coronavirus
Aanscherping maatregelen voor bezoek
18 december 2020

Aanscherping maatregelen voor bezoek

Inmiddels is vanuit de overheid het dringende advies om in iedere openbare ruimte een mondmasker te dragen. Vanaf 2 oktober geldt dat alle medewerkers op locaties van GGZ Rivierduinen constant een medisch mondmasker dragen. Bezoek en ambulante cliënten kunnen hun eigen, niet-medische mondmasker dragen. Cliënten die verblijven in klinieken, Beschermd Wonen en op de PEH hoeven geen mondmasker te dragen. Voor onze andere afdelingen blijven de eerdere maatregelen van kracht. Deze leest u hieronder.

Onze zorg gaat tijdens de coronamaatregelen door. Waar mogelijk zoeken we een oplossing op afstand. Waar nodig is face-to-face contact ook mogelijk. 

Maatregelen
In alle gebouwen zijn maatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Er zijn desinfecterende handgels beschikbaar voor bezoekers en cliënten en ruimtes zijn erop ingericht om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Iedereen die vanaf 1 juni een bezoek brengt aan een locatie van GGZ Rivierduinen, vragen we om rekening te houden met het volgende:

Meer informatie voor cliënten en naasten
Je leest hier meer over de nieuwe maatregelen voor cliënten en naasten. Heb je op de dag van je afspraak koorts? Bel 071 890 88 88 om een nieuwe afspraak te maken. We proberen de zorg waar mogelijk zo door te laten met 1,5 meter afstand van elkaar. Voor bezoek geldt het volgende:


Bezoekers algemeen

Onze al geldende afspraak van één bezoeker per dag per cliënt blijft zo. Bij voorkeur ziet de cliënt zijn of haar bezoeker buiten de afdeling of op eigen kamer. Zo beperken we de beweging over de afdeling en het aantal mensen in één ruimte.

Vragen
Heb je vragen? Mail ons via corona@rivierduinen.nl of stel ze aan jouw behandelaar.

Lees meer voorgaande berichten rondom maatregelen in coronatijd.
Print