Bestuursverslag 2019: samen bouwen aan mooie ontwikkelingen
2 juli 2020

Bestuursverslag 2019: samen bouwen aan mooie ontwikkelingen

Hoe zag het jaar 2019 er voor GGZ Rivierduinen uit? In het bestuursverslag 2019 kijken we terug op het jaar 2019 zodat onze cliënten, hun naasten en onze externe relatie een beeld krijgen van hoe GGZ Rivierduinen haar maatschappelijk rol en verantwoordelijkheid invult.

 

De maatschappij is constant in beweging. Daar proberen wij als organisatie zo goed mogelijk op in te spelen en mee te bewegen daar waar nodig. Dit doen we vanuit onze eigen koers, waarbij steeds op de voorgrond staat dat onze cliënten de noodzakelijke zorg krijgen.


We bieden onze zorg aan vanuit het perspectief van herstelgericht werken, waarbij het gelijkwaardig en gezamenlijk optrekken met cliënten, naasten en netwerkpartners belangrijk is.

Meer weten? Lees hier het volledige bestuursverslag van 2019
 
Print