Versoepeling maatregelen bezoekregeling en afspraken
25 mei 2020

Versoepeling maatregelen bezoekregeling en afspraken

Update 29-9: Omdat het coronavirus weer verder om zich heen grijpt, scherpen we de maatregelen aan. Dat betekent dat onze zorgmedewerkers in de klinieken, op de PEH en binnen Beschermd Wonen een mondkapje dragen tijdens hun dienst. Daarnaast vragen wij aan iedereen die een bezoek brengt aan een van deze locaties een mondkapje te dragen. Dit mag een eigen, niet-medisch mondkapje zijn. Heeft u geen mondkapje, dan kan het personeel van de afdeling er een uitdelen. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 20 oktober.

Maatregelen
In alle gebouwen zijn maatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Er zijn desinfecterende handgels beschikbaar voor bezoekers en cliënten en ruimtes zijn erop ingericht om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Iedereen die vanaf 1 juni een bezoek brengt aan een locatie van GGZ Rivierduinen, vragen we om rekening te houden met het volgende:

Meer informatie voor cliënten en naasten
Je leest hier meer over de nieuwe maatregelen voor cliënten en naasten. Heb je op de dag van je afspraak koorts? Bel 071 890 88 88 om een nieuwe afspraak te maken. 

Vragen
Heb je vragen? Mail ons via corona@rivierduinen.nl of stel ze aan jouw behandelaar.

Lees meer voorgaande berichten rondom maatregelen in coronatijd.
Print