Let op, maatregelen voor cliënten en bezoekers aangepast in verband met het coronavirus
Versoepeling maatregelen bezoekregeling en afspraken
25 mei 2020

Versoepeling maatregelen bezoekregeling en afspraken

Vanaf 1 juni versoepelt GGZ Rivierduinen langzamerhand de maatregelen die zijn genomen om cliënten en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus. Dit betekent onder andere dat de bezoekregeling wordt aangepast. Ook ontvangen we vanaf 1 juni weer meer mensen op onze locaties. Behandelaren bespreken met hun cliënten wat dit voor hen betekent.

Maatregelen
In alle gebouwen zijn maatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Er zijn desinfecterende handgels beschikbaar voor bezoekers en cliënten en ruimtes zijn erop ingericht om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Iedereen die vanaf 1 juni een bezoek brengt aan een locatie van GGZ Rivierduinen, vragen we om rekening te houden met het volgende:

Meer informatie voor cliënten en naasten
Je leest hier meer over de nieuwe maatregelen voor cliënten en naasten. Heb je op de dag van je afspraak koorts? Bel 071 890 88 88 om een nieuwe afspraak te maken. 

Vragen
Heb je vragen? Mail ons via corona@rivierduinen.nl of stel ze aan jouw behandelaar.

Lees meer voorgaande berichten rondom maatregelen in coronatijd.
Print