Kom naar de banenmarkt op 9 april
30 januari 2020

Kom naar de banenmarkt op 9 april

Op 9 april organiseert GGZ Rivierduinen een banenmarkt in Leidschendam voor werkgevers en cliënten van GGZ Rivierduinen die betaald werk willen gaan doen.

GGZ Rivierduinen organiseert op 9 april van 16.00 tot 18.00 uur een banenmarkt in Leidschendam (Van Ruytenburghlaan 4) voor werkgevers en alle cliënten van GGZ Rivierduinen (werkzoekenden met een psychische kwetsbaarheid). Cliënten kunnen op een informele manier kennismaken met werkgevers, informatie uitwisselen, vacatures inzien, zich oriënteren op een baan in verschillende branches.

Uit onderzoekt blijkt dat mensen met een psychische kwetsbaarheid die betaald werk hebben, sneller en beter herstellen. Werk kan een belangrijke factor zijn om een gevoel van waardering te ervaren. Het brengt regelmaat in je leven en helpt je aan sociale contacten. Ook is het waardevol om een deel van je eigen inkomen te verdienen. GGZ Rivierduinen kan jou helpen en biedt trajecten aan als je wilt re-integreren. GGZ Rivierduinen is door UWV erkend om de trajecten IPS, 'Werkfit Maken', 'Naar Werk' en Jobcoaching uit te voeren. Je leest hier meer over onze re-integratietrajecten.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij Nico Goedhart, trajectbegeleider bij GGZ Rivierduinen via banenmarkt@rivierduinen.nl. Bellen kan ook via 06-27 31 96 89.

Graag tot 9 april!

 

Print