Wachttijdapp voor cliënten poli volwassenen
13 november 2019

Wachttijdapp voor cliënten poli volwassenen

Vanaf deze week is de wachttijdapp beschikbaar voor nieuwe cliënten van de poli volwassenen.

 Wachttijdapp

De wachttijdapp biedt poliklinische cliënten op de wachtlijst relevante informatie rondom de intake en behandeling. Daarnaast krijgt de cliënt uitleg en tips ter overbrugging van de wachttijd. De app is anoniem en iedereen kan hem downloaden. De cliënt hoeft zich niet te registreren.

De app is opgebouwd als een tijdlijn. De cliënt krijgt zowel voor als na de intake relevante informatie. De intakedatum is door de cliënt zelf in te vullen. 7 dagen voor de ingevulde intake geeft de app een notificatie ter herinnering en geeft tips om het gesprek voor te bereiden. De dag voor de intake wordt de cliënt opnieuw herinnerd aan de afspraak en kan de cliënt in de app de routebeschrijving vinden (gekoppeld aan Google Maps). Op termijn wordt de app ook beschikbaar voor andere doelgroepen binnen GGZ Rivierduinen.

De app is beschikbaar in de Google Playstore en Applestore door te zoeken op GGZ Rivierduinen.

Print