GGZ Rivierduinen biedt traineeship
3 oktober 2019

GGZ Rivierduinen biedt traineeship

 

Verbreed je kennis en ontdek de psychiatrie
GGZ Rivierduinen biedt jou als afgestudeerd verpleegkundige vanaf 1 januari 2020  de mogelijkheid om kennis te maken met het hele verpleegkundig werkveld in de GGZ en de diverse kanten van onze organisatie. Zo krijg je als trainee een goed beeld van het werk en de organisatie én leer je de mogelijkheden op het gebied van de behandelzorg binnen de organisatie kennen.

Het traineeship
Je volgt gedurende 18 maanden een intern opleidingsprogramma als voorbereiding op je definitieve keuze  voor een verpleegkundig specialistische opleiding. Bijvoorbeeld als verpleegkundig specialist (VS) of sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV). Deze periode is opgedeeld in 3 termijnen van 6 maanden in de vorm van een werkstage bij de crisisdienst, een ambulant wijkteam, de polikliniek of een High Intensive Care (HIC). Je wordt begeleid door professionals en een vaste opleider van GGZ Rivierduinen.

Tijdens het traineeship bieden wij interne scholingsmomenten die zeer uiteenlopend van karakter zijn. Deze zijn gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Ter ondersteuning van het traject organiseren wij lezingen, intervisies en presentaties. Uiteraard is er ook aandacht om met collega trainees te netwerken bij de informele borrels die wij organiseren.

In de route die je aflegt, houden wij zoveel mogelijk rekening met de vervolgopleiding waar jouw belangstelling naar uit gaat.

Meer informatie
Heb je vragen of wil je weten of je in aanmerking komt voor een traineeship? Neem dan contact op met Rianne de Boer via 06 83 02 44 76 of r.deboer@rivierduinen.nl.

Print