GGZ Rivierduinenteam haalt 2328 euro op met Last Man Standing
1 juli 2019

GGZ Rivierduinenteam haalt 2328 euro op met Last Man Standing

De zon schijnt en schittert op het water bij Telstar Surfclub in Ermelo. 292 deelnemers en 52 teams staan klaar voor de 3e editie van de Last Man Standing.

 

 

Een uniek evenement waarbij je, samen met honderden anderen, op een paal staat in het water. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk (max. 6 uur) op jouw paal blijft staan.

GGZ Rivierduinenteam
Onze collega’s Sylvana Bleeker, Janice de Jager en  Danielle Steentjes, Janice de Jager (ervaringsdeskundigen bij GGZ RivierduinenZoetermeer) deden namens GGZ Rivierduinenteam mee. Je leest hun motivatie voor deelname op onze teampagina.

Mooi streefbedrag
Ze hebben een enorme prestatie geleverd en hebben de 6 uur volgehouden en 2.328 euro opgehaald dat ten goede mag komen aan de jongeren die de zorg nodig hebben.

“Het was een inspirerende en prachtige dag, met een heel mooi streefbedrag wat is opgehaald om psychische problemen bij jongeren te voorkomen, zegt Danielle. Ook nu kun je ons team nog steeds steunen door te doneren." In totaal hebben meer dan 4700 donateurs ervoor gezorgd dat de teller nu op 86.45 euro staat. Wij willen iedereen bedanken voor alle donaties en steun en ook onze dank aan WIJ ZIJN MIND voor de fantastische en zorgvuldige organisatie.

Deelname 2020
Inschrijven voor 20 juni 2020 kan nu al. Sylvana Janice en Danielle hebben zich weer opgegeven voor volgend jaar met hopelijk nog meer collega's.

Print