Themamiddag: Slimme zorg in de GGZ
12 juni 2019

Themamiddag: Slimme zorg in de GGZ

Op donderdag 4 juli organiseert GGZ Rivierduinen een themamiddag over slimme zorg in de GGZ voor behandelaren, zorgmanagers en ICT-managers in de GGZ.

Technologische ontwikkelingen in de zorgcommunicatie lijken volop kansen te bieden om de behandeling van onze cliënten te verbeteren maar wat kunnen deze toevoegen? En hoe betrouwbaar is het en hoe zetten we deze in?

Tijdens deze middag bieden we een interessant programma met diverse workshops en willen we graag ervaringen uitwisselingen en kennis delen zodat we onze krachten kunnen bundelen om de zorg te verbeteren. Bekijk hier het hele programma.

Praktische informatie
Datum: 4 juli om 15.00 uur
Adres: Röntgenlaan 75 in Zoetermeer

Aanmelden
Ben jij er ook bij? Meld je dan aan bij Svea Sonneveld via s.sonneveld@rivierduinen.nl.

Print