De Socialrun is een onvergetelijke ervaring
24 juni 2019

De Socialrun is een onvergetelijke ervaring

Kelly Reiber doet dit jaar voor de 3e keer mee als hardloper van het GGZ Rivierduinen Socialrunteam. “Ik kan iedereen aanbevelen om deelname aan de Socialrun op je bucketlist te zetten. Iedereen is welkom en waardevol, ongeacht je rol of achtergrond. Ik beloof je dat het een onvergetelijke ervaring wordt.”

 

Mijn hoofd  leeg maken
“Naast een intensieve baan als psycholoog bij GGZ Rivierduinen (die ik nu ook combineer met de opleiding tot GZ-psycholoog) heb ik het nodig om in mijn vrije tijd mijn hoofd leeg te kunnen maken. Hardlopen is al meer dan 10 jaar voor mij een ideale manier om zowel in te spannen als te ontspannen. Na een week op kantoor voelt het bevrijdend om buiten door de natuur te hobbelen. Ik loop graag op het strand, door de duinen en het bos”, vertelt Kelly.

Voor het eerst mee met de Socialrun
“Drie jaar geleden zag ik de oproep voor hardlopers die mee wilden doen aan de Socialrun. Wat leek me dit leuk, een weekend hardlopen in teamverband om stigmatisering in de psychiatrie tegen te gaan.

De eerste keer deelnemen was overweldigend, wat een mooie ervaring. Het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van de deelnemers en organisatoren was aanstekelijk. De route gaat langs prachtige stukken van ons kikkerlandje; de weilanden, bossen, schattige dorpjes en afsluitdijk.”

Onvergetelijke ervaring
“De 555 kilometers vliegen voorbij. Op vrijdagochtend starten we met ons ritme bestaande uit eten, busje, rennen, busje, eten, slapen, busje, rennen en voor je het in de gaten hebt is het alweer zondag middag en word je feestelijk onthaald op het “te gek festival”. De inzet van de fietsers, chauffeurs, masseurs en koks zijn hierbij onmisbaar en maken van de bizarre tocht een geweldige teamprestatie.” 

Iedereen is welkom
“Ik kan iedereen aanbevelen om deelname aan de Socialrun op je bucketlist te zetten. Iedereen is welkom en waardevol, ongeacht je rol of achtergrond.  Ik beloof je dat het een onvergetelijke ervaring wordt.”

Schrijf je in voor de Socialrun
“Het is mooi om te zien hoe de Socialrun ieder jaar meer bekendheid krijgt en ieder jaar meer sponsorgeld wordt ingezameld”. Op de website is te volgen hoe de inkomsten van de stichting worden besteed aan waardevolle projecten zoals documentaires, informatiebijeenkomsten, workshops en boeken. Je kunt ons natuurlijk ook steunen.

#meedoeniswinnen

 

Print