1e RivierduinenDOET een succes
13 mei 2019

1e RivierduinenDOET een succes

Op donderdag 9 mei vond de 1e RivierduinenDOET-dag plaats. Collega's van de ondersteunende diensten hebben diverse klussen gedaan op diverse locaties van GGZ Rivierduinen.

 

RivierduinenDOET is vergelijkbaar met een actie zoals NLDOET. Diverse afdelingen op verschillende locaties van Rivierduinen hadden nog wel een aantal klussen die gedaan konden worden. Vanuit de ondersteunende diensten zijn klusteams gevormd om deze klussen uit te voeren.  

Het was prachtig weer en diverse klusteams hebben mooi werk verricht op diverse locaties. Behandelkamers zijn opnieuw geverfd, tuinen en terrassen zijn opgeknapt met potten vol met kleurrijke bloemen, bankjes en tafels zijn opnieuw geschuurd en in de olie gezet. We hopen dat de cliënten hier blij mee zijn.

Veel dank aan alle deelnemers en collega’s van de locaties die zich deze dag hebben ingezet. We kijken terug op een succesvolle dag en komen volgend jaar weer terug met een tweede editie.

Print