Vrijwilligers genieten op de Kaag tijdens vrijwilligersfeest
16 mei 2019

Vrijwilligers genieten op de Kaag tijdens vrijwilligersfeest

Op donderdag 9 mei was het weer zover, het jaarlijkse vrijwilligersfeest!

 

Deze dag wordt georganiseerd om de vrijwilligers en hun contactpersonen te bedanken voor hun enthousiaste inzet voor de cliënten van GGZ Rivierduinen.

Varen op de Kaag
Met een opkomst van ruim 100 mensen gingen we om 17.30 uur aan boord van de River Queen in Leiderdorp. Het was prachtig weer om te varen over de Kagerplassen. De vrijwilligers konden gezellig met elkaar praten en ervaringen uitdelen onder het genot van een Indonesisch buffet. We kijken terug op een mooie dag.

Vrijwilligerswerk doet er toe
Wil jij je ook inzetten als vrijwilliger voor mensen met een psychiatrische aandoening? Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via onze coördinatoren Vrijwilligerszaken. Je leest ook meer in de brochure over vrijwilligers bij GGZ Rivierduinen.

Print