Week van de Psychiatrie 2019
21 maart 2019

Week van de Psychiatrie 2019

Van 25 tot en met 30 maart start de jaarlijkse Week van de Psychiatrie. Het thema ‘zichtbaarheid’ staat centraal.

Zichtbaar of onzichtbaar?
Psychische problemen zijn in principe onzichtbaar. Wanneer maak je ze wel zichtbaar? Verloochen je jezelf als je zo’n belangrijk stuk van jezelf geheim houdt? Zie je dat als het buiten hangen van de vuile was? Of geeft het juist kracht als je de moed hebt om te delen?

Doel van de week van de psychiatrie
Acceptatie en informatie rondom psychiatrische aandoeningen is belangrijk, want het kan iedereen overkomen. GGZ Rivierduinen vindt het belangrijk om ook tijdens deze week aandacht te besteden aan een aantal onderwerpen zoals; re-integratie, dagbesteding, virtual reality, vrijwilligerswerk, verhalen van onze medewerkers en evenementen waarbij we ons inzetten voor stigmavermindering rondom psychiatrische aandoeningen.

Volg GGZ Rivierduinen online
Je kunt alles volgen op onze social media kanalen, Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. Ook kun je je inschrijven via onze digitale nieuwsbrief.

Je vindt ook meer informatie op de website van de Week van de Psychiatrie.

Print