Socialrun 2019: Meedoen is winnen
26 maart 2019

Socialrun 2019: Meedoen is winnen

Dit jaar doet GGZ Rivierduinen weer mee met de Socialrun op 20 tot en met 22 september 2019.

 

De Socialrun is een non-stop estafetteloop van ruim 555 kilometer in 48 uur, met als doel bespreekbaarheid en begrip rondom psychische aandoeningen te bevorderen.

Deelnemende teams bestaan uit ongeveer 25 personen, waaronder ten minste 8 lopers en 4 begeleidende fietsers.
Ieder team organiseert haar eigen ondersteuning, eten en drinken tijdens de route en overnachtingsplaatsen. Zowel mensen met als zonder psychische kwetsbaarheid nemen in gelijkwaardigheid deel aan zowel de run als de organisatie eromheen.

GGZ Rivierduinen team

Dit jaar zet het Socialrun GGZ Rivierduinen team zich voor de 7e keer in om een statement tegen stigmatisering van mensen met een psychiatrische aandoening. De Socialrun is een sportieve teamprestatie.

Het GGZ Rivierduinen team gaat zich weer voorbereiden op 555 kilometer. Elke kilometer die wordt afgelegd kun je sponsoren. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

Steun ons
Iedereen kan het Socialrunteam van GGZ Rivierduinen steunen door kilometers te sponsoren. Steun ons team en help mee. #meedoeniswinnen

 

Print