Informatiemiddag herstelactiviteiten Zoetermeer
15 januari 2019

Informatiemiddag herstelactiviteiten Zoetermeer

Ben jij inwoner, cliënt of hulpverlener in Zoetermeer en wil je meer weten over diverse herstelactiviteiten? Kom dan naar onze informatiemiddag op 28 januari.

 

Iedereen maakt wel eens een periode van herstel mee. Bijvoorbeeld herstellen van het verlies van een dierbare of verlies van werk, of herstellen van psychiatrische of verslavingsproblemen. 

Je weg van herstel begint als je beseft dat jij meer bent dan je klachten. Als je verlangt naar verandering. Als je gaat hopen en vertrouwen op een waardevolle toekomst met mogelijkheden en keuzes. Herstellen is een ontwikkeling die je zelf in gang zet en voortzet.

De herstelactiviteiten worden verzorgd door ervaringsdeskundigen. Ervaringsdeskundigen zijn getrainde professionele medewerkers die mede door eigen ervaring weten waar zij het over hebben. Daardoor kunnen ze ook iets betekenen voor anderen in een vergelijkbare situatie.

Er worden diverse herstelactiviteiten in Zoetermeer aangeboden, mede mogelijk door: GGZ Rivierduinen, Fonteynenburg, Limor, Parnassia groep en de Gemeente Zoetermeer.

Informatiemiddag
Datum: maandag 28 januari 2019
Tijd: 14.00 uur tot 16.30 uur
Locatie: Buurtvereniging Buytenrode, César Franckrode 60, 2717 BG in Zoetermeer

Bekijk hier ook de poster over de informatiemiddag.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij Niki Schipper via niki@schipperhsd.nl.

 

Print