Ondertekening overdracht Bavo-terrein
12 november 2018

Ondertekening overdracht Bavo-terrein

Gemeente Noordwijkerhout heeft ingestemd met de contractovername van Parnassia Groep en GGZ Rivierduinen naar ontwikkelingscombinatie Novaform-Trebbe.

Afspraken die de gemeente eerder maakte met de zorgpartijen, zijn nu dus overgegaan naar de ontwikkelingscombinatie. De transformatie van het Bavo-terrein naar een eigentijdse woonwijk komt daarmee in al zijn facetten in handen van Novaform-Trebbe.

Om de overdracht te formaliseren werd vrijdag 9 november een akte van contractoverneming getekend door wethouder Henri de Jong, Frits Verschoor (Parnassia Groep), Ernst Hoette (GGZ Rivierduinen), Edwin Kolkhuis Tanke (Novaform) en Hein Trebbe jr. (Trebbe).

Ondertekening overdracht Bavo-terrein 
Op de foto ziet u v.l.n.r.: Hein Trebbe jr., Edwin Kolkhuis Tanke, Henri de Jong, Ernst Hoette en Frits Verschoor

700 woningen

Op het Bavo-terrein, dat sinds kort de naam ‘Landgoed in den Houte’ draagt, is ruimte voor 700 woningen. Bij de bouw wordt met alle doelgroepen rekening gehouden. Er komen enkele zorgwoningen en diverse woningen in de sociale, middeldure en dure koop- en huursector. De verkoop start begin 2019.

Print