GGZ Rivierduinen haalt meer dan 4000 euro op met Socialrun
27 september 2018

GGZ Rivierduinen haalt meer dan 4000 euro op met Socialrun

Dit jaar deed GGZ Rivierduinen wederom mee aan de Socialrun op 21 tot en met 23 september 2018. De regen en harde wind maakte deze editie extra pittig, maar dat mocht de pret niet drukken. De Socialrun heeft indruk gemaakt op iedereen.

 
Foto: Socialrun team GGZ Rivierduinen

Samen de finish halen
Lopers die soms wel meer dan 60 kilometer hebben hardgelopen, fietsers die 300 kilometer gefietst hebben. Het ondersteuningsteam wat bijna 800 kilometer gereden heeft en door heel Nederland kampen heeft opgebouwd om de teams van eten, drinken, massages en slaapplekken te voorzien. Allemaal hebben we samengewerkt met maar één doel; de finish in Soesterberg. En dat is gelukt!

De opbrengst
In totaal heeft het GGZ Rivierduinen team heeft tot nu toe maar liefst 823 kilometer gedoneerd gekregen, een totaalbedrag van wel € 4.115,-. Dit jaar hebben 32 teams meegedaan met de Socialrun. De totale opbrengst van de Socialrun 2018 tot nu toe is €80.556. Wij hopen dat het opgehaalde bedrag verschil kan maken in het tegengaan van stigmatisering en taboes rondom psychische aandoeningen. Het is nog steeds mogelijk om kilometers te sponsoren.

Dank
Via deze weg willen we de organisatoren van de Socialrun en alle vrijwilligers bedanken voor het mooie, goed georganiseerde evenement en jullie enthousiasme het hele weekend. Ook willen wij al onze sponsors nogmaals bedanken. Door jullie bijdrage kan de Socialrun heel veel mooie nieuwe projecten ondersteunen die de openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen.

Print