Waarom werken collega’s graag bij GGZ Rivierduinen?
2 juli 2018

Waarom werken collega’s graag bij GGZ Rivierduinen?

Groot personeelstekort in de zorg: ruim 120.000 vacatures. Een duidelijke kop in het Algemeen Dagblad. Ook de Vereniging van Verpleegkundige & Verzorgende (V&VN) trekt aan de bel en start een campagne om werken in de zorg onder de aandacht te brengen.

GGZ Rivierduinen zit daarbij niet stil en vraagt eigen medewerkers waarom zij werken bij GGZ Rivierduinen.

Dáárom werk ik bij GGZ Rivierduinen
Aan de hand van Inge Beckers, adviseur in HR-communicatie en Arbeidsmarktcommunicatie, is een traject gestart waarbij samen met de medewerkers van GGZ Rivierduinen het geluid wordt bepaald. Een enquête onder ruim 100 medewerkers, diepte-interviews met diverse specialisten en een kennissessie met 15 medewerkers in uiteenlopende functies moeten uiteindelijk het antwoord geven op het statement: Dáárom werk ik bij GGZ Rivierduinen.

We zijn in beweging
Een van de activiteitenbegeleiders die aanwezig was bij de kennissessie herkent zichzelf hier duidelijk in. “Al tijdens het sollicitatietraject werd mij al gevraagd naar mijn visie. Deze bleek in de smaak te vallen, want al snel kon ik hier aan de slag. Ik had ook andere gesprekken. Het feit dat mijn ideeën gehoord werden gaf de doorslag om voor GGZ Rivierduinen te kiezen. Ik krijg ruimte en vrijheid in mijn baan.” Een woonbegeleider benadrukt de voordelen van een grootschalige werkgever. “Er werken enorm goede specialisten bij ons waar je graag mee wilt werken. En toch is er heel veel ruimte voor persoonlijke inbreng.”

Wat hebben we te bieden
We hebben nog meer te bieden. Een diversiteit aan functies, rollen, specialisaties, cliëntgroepen én locaties. Door de grootte van de organisatie zijn er volop  doorgroeimogelijkheden en bieden we natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. En niet in de laatste plaats, ruim 2200 enthousiaste en deskundige collega’s en een multidisciplinair team waarin je nauw samenwerkt met elkaar. Kortom, GGZ Rivierduinen weet als geen ander wat je kennis, vaardigheden en ervaring waard zijn.

Word jij onze nieuwe collega?
Bij ons levert elke medewerker een belangrijke bijdrage in het realiseren van de organisatiedoelen. Wij vragen veel van onze professionals. Zo vragen we deskundigheid en professionaliteit van je, maar vooral ook betrokkenheid bij de cliënten, jouw team en onze organisatie.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en inspirerende baan in de psychiatrie? Bekijk alle openstaande vacatures op onze website. We verwelkomen graag nieuwe collega’s. Ook is het mogelijk om een open sollicitatie te versturen of om contact op nemen met onze recruiters. Zij vertellen jou graag meer of gaan voor jou op zoek naar mogelijkheden binnen de organisatie die aansluiten bij jouw wensen.

      

    

Print