TOPGGZ keurmerk voor Eetstoornissen Ursula
28 juni 2018

TOPGGZ keurmerk voor Eetstoornissen Ursula

Op 27 juni vond de uitreiking van het TOPGGz keurmerk plaats. Eetstoornissen Ursula onderdeel van GGZ Rivierduinen mocht voor de tweede keer dit keurmerk in ontvangst nemen.

De meeste cliënten met psychische problemen kunnen goed worden behandeld door de huisarts of een ggz-instelling. Een klein deel van hen heeft echter uiterst gespecialiseerde zorg nodig. Bijvoorbeeld omdat de behandeling elders onvoldoende resultaat biedt. Of vanwege een zeldzame stoornis of een ingewikkelde combinatie van psychische en lichamelijke problematiek. GGZ Rivierduinen Eetstoornissen Ursula behoort tot de eerste afdelingen in Nederland die het keurmerk TOPGGz ontvingen. Het keurmerk wordt uitgegeven door de Stichting Topklinische GGz.

Eetstoornissen Ursula
GGZ Rivierduinen Eetstoornissen Ursula onderscheidt zich van andere centra voor eetstoornissen omdat we de problematiek van eetstoornissen en andere psychiatrische stoornissen behandelen in één programma. We bieden nieuwe therapieën als u met een (langdurige) ernstige eetstoornis kampt en vaak al meerdere behandelingen achter de rug heeft. U leest meer informatie op onze website.

Print