Eerste Van Krevelen lezingen van start
7 mei 2018

Eerste Van Krevelen lezingen van start

Boerhaave Nascholing start vanaf 2018 Van Krevelen lezingen. Elk jaar organiseren worden er drie tot vier lezingen georganiseerd om vanuit de GGZ de kennis en ervaring, die relevant is voor het gehele jeugdveld, in een interactieve bijeenkomst te delen.

Deze cyclus is een samenwerking van Curium-LUMC, LUMC, Parnassia en GGZ Rivierduinen en bedoelt voor kinder- en jeugdpsychiaters, kinder- en jeugdpsychologen, jeugdhulpverleners, wijkteams, beleidsmedewerkers, Cardea, AW Jeugd-betrokkenen, huisartsen, POH’s GGZ, physician assistants en geïnteresseerden.

Thema Autisme
Op 7 juni uur start de eerste bijeenkomst en richt zich op het tijdig herkennen van autisme, de diagnostiek (het beschrijven van sterktes en zwaktes) en de behandeling. Daarnaast delen ervaringsdeskundigen hun reflectie op de door professionals gepresenteerde bevindingen.

  • Datum: donderdag 7 juni 2018
  • Tijd: 16.00 - 18.00 uur
  • Locatie: LUMC Campus, Collegezaal 3.46
  • Kosten: gratis
  • Accreditatie: voor 1 à 2 punten aangevraagd bij ABC1, NAPA, NVvP, NIP K&J

Inschrijven en meer informatie
U kunt zich inschrijven via de website van Boerhaave Nascholing. Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor nieuwe Van Krevelingen lezingen dit jaar.

Print