GGZ Rivierduinen steunt Stichting Kinderen van Lamin
8 mei 2018

GGZ Rivierduinen steunt Stichting Kinderen van Lamin

Stichting Kinderen van Lamin heeft een tandheelkundige kliniek opgezet op het terrein van het Lamin Health Center in Gambia met twee professionele uitgeruste behandelkamers waarvan er één afkomstig is van GGZ Rivierduinen.

Dit jaar is er een container met een complete inrichting van een behandelkamer voor de tandartspraktijk verscheept naar Lamin in Gambia. Engie en Heijmans hebben kosteloos geholpen de installaties te demonteren. Bij deze onze dank voor jullie inzet.

Tandzorg is een groot probleem in Gambia. De doelstelling van deze kliniek is het verbeteren van de mondzorg voor de lokale bevolking die om economische redenen geen toegang kan krijgen tot de reguliere tandheelkunde. We wensen alle betrokkenen veel succes.

Print