GGZ Rivierduinen aanwezig bij voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie
10 april 2018

GGZ Rivierduinen aanwezig bij voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie

Dit jaar vindt op woensdag 11 t/m vrijdag 13 april het 46e voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) plaats in het MECC Maastricht. GGZ Rivierduinen zal voor het eerst bij dit evenement aanwezig zijn met sprekers en een stand.

Dit jaar staat het thema 'Translationele uitdagingen in de psychiatrie' centraal. 

Sprekers

  • Vanuit GGZ Rivierduinen discussiëren psychiater Maykel Michiels, Koos Westendorp, Wouter Teer en Emile Barkhof in een panel of de Psychiatrische Eerste Hulp (PEH) een goede oplossing is  voor de vraag vanuit de maatschappij;
  • Promovenus bij de onderzoekslijn psychose bij GGZ Rivierduinen, Rik Schalbroek, geeft een presentatie over zijn onderzoek dat zich richt op de relatie tussen autisme en psychose;
  • Op de laatste dag van dit evenement vertelt psychiater, Anne van den Bos, in een discussiegroep meer over het thema ‘subdifferentiatie van suïcidaal gedrag’.

Stand
Op 11, 12 en 13 april zijn we aanwezig met onze stand. We nodigen alle deelnemers van harte uit om langs te komen voor meer informatie en een kop koffie. We vertellen je graag meer over de aandachtsgebieden van GGZ, hoe het is om hier te werken en welke vacatures er open staan.

Meer informatie

Je leest hier meer informatie over het Voorjaarscongres. Houd onze website en social media in de gaten voor meer updates over het voorjaarscongres!

 

 

Print