Socialrun 2018
16 april 2018

Socialrun 2018

Van 21 tot 23 september doet GGZ Rivierduinen voor de 6e eer mee aan deze non-estafetteloop van 555 km in 48 uur.

De deelnemers aan dit jaarlijkse evenement maken een statement tegen stigmatisering van mensen met een psychiatrische aandoening. Tegelijkertijd is het de bedoeling geld in te zamelen voor de stichting Samen Sterk Zonder Stigma die zich inzet voor het doorbreken van het taboe op psychiatrische aandoeningen.

GGZ Rivierduinen team
De Socialrun is een sportieve teamprestatie: Meedoen is winnen! Het GGZ Rivierduinen team is zich aan het voorbereiden op 555 kilometer. Elke kilometer die wordt afgelegd kun je sponsoren voor 5 euro. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen. Steun ons team en help mee!


Foto: GGZ Rivierduinen team Socialrun 2017

Print