Geslaagd vrijwilligersfeest
8 februari 2018

Geslaagd vrijwilligersfeest

Op donderdag 25 januari vond het vrijwilligersfeest van GGZ Rivierduinen plaats en het was een succes.

Veel fantastische vrijwilligers en contactpersonen hebben het feest bezocht. Er was een live band, toespraken, een lopend buffet en volop gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Kortom alles wat het gezellig kan maken was aanwezig. Niet in de laatste plaats de locatie; het pesthuis van Naturalis. 

Vrijwilligerszaken GGZ Rivierduinen telt rond de 260 vrijwilligers in Leiden, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Alphen aan den Rijn, Leidschendam en Zoetermeer.

Een paar reacties van vrijwilligers naar aanleiding van het feest waren: “Wat een gezellige ruimte” en “Leuk idee om met kleuren aan te geven uit welke regio je komt, zodat we elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen”.

Vrijwilligers zijn onmisbaar in de GGZ en voegen in het leven van de cliënt echt iets toe. Onze vrijwilligers zijn werkzaam onder andere als kookvrijwilliger, bezoekvrijwilliger, gastvrouw/heer en ondersteunen activiteiten als tuinieren, sporten op verblijfsafdelingen.

Team Vrijwilligerszaken

Print