Vrijwilliger wint Leidse vrijwilligersprijs 2017
14 december 2017

Vrijwilliger wint Leidse vrijwilligersprijs 2017

Ferry Rigault, vrijwilliger sinds 2013 bij GGZ Rivierduinen, heeft 7 december de Leidse vrijwilligersprijs 2017 gewonnen.

Ferry komt al vijf jaar iedere donderdagochtend in Oegstgeest, gewapend met gitaar om met deelnemers van de dagbesteding oude liedjes te zingen. Samen met acht tot tien deelnemers wordt er anderhalf uur met veel plezier gezongen.

Ferry: “Ik wist dat ik samen met twee anderen genomineerd was voor deze prijs. Maar toen ik hoorde dat ik hem gewonnen had was ik verrast en vereerd. Ik ben er blij mee en zie het als een erkenning voor mijn inzet als vrijwilliger.“

Ferry Rigault
 

 

 

 

 

Ferry is een multi-vrijwilliger. Hij is niet alleen als vrijwilliger betrokken bij GGZ Rivierduinen maar besteedt zijn vrije tijd ook bij Activite, Gemiva-SVG, Libertas en de wijk Tuinstad-Staalwijk in Leiden.

We zijn trots op Ferry en hij blijft met veel plezier betrokken als vrijwilliger bij GGZ Rivierduinen.

Print