Website GGZ Rivierduinen goed beveiligd
18 augustus 2017

Website GGZ Rivierduinen goed beveiligd

Donderdag 17 augustus verscheen in diverse media het bericht dat veel GGZ-instellingen geen gebruik maken van een veilige verbinding op hun website(s). Voor GGZ Rivierduinen geldt dat niet: verbindingen met onze website zijn altijd beveiligd.

Voor GGZ Rivierduinen is de privacy van haar cliënten heel belangrijk. Daarom heeft GGZ Rivierduinen bij de inrichting van haar website voor gekozen om het gebruik van een veilige verbinding (https) verplicht te stellen. Wanneer iemand een website van ons bezoekt, is dat altijd via een beveiligde verbinding. Persoonsgegevens zijn dan ook in veilige handen.

De ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan echter razendsnel. Daarom zijn we nooit klaar met persoonsgegevens bescherming. We blijven ons voortdurend richten op het verbeteren van de bescherming van privacy.

Print