Runnersworld doneert 50 paar sportschoenen aan GGZ Rivierduinen
18 juli 2017

Runnersworld doneert 50 paar sportschoenen aan GGZ Rivierduinen

In het kader van het thema ‘Gezonde Leefstijl’ heeft de afdeling Kliniek Intensieve Zorg in Oegstgeest een donatie ontvangen van maar liefst 50 paar sportschoenen! Gulle gever Bas Stigter is eigenaar van Runnersworld in Amstelveen. Hij kent onze collega Jochem Wassink en hoorde over de behoefte aan schoenen en heeft daarom een grote doos met wel 50 paar sportschoenen gedoneerd.

De schoenen (nieuw & tweedehands) zijn bedoeld voor de cliënten van de Kliniek Intensieve Zorg. Cliënten en medewerkers zijn blij met de donatie. Zoals Manager Algemene Zaken Liane Nijman zei; ’Een fantastisch gebaar!’. Jochem Wassink, begeleider sport en werk, heeft veel zin om met de cliënten op hun nieuwe schoenen in beweging te komen. De eerste wandelingen zijn inmiddels gemaakt!

Bas Stigter & Runnersworld, namens cliënten en medewerkers, bedankt!

GGZ ontvangt schoenen van Runnersworld

Print