Print- en copyshop MoBi in Leiden
9 juni 2017

Print- en copyshop MoBi in Leiden

MoBi, een initiatief van Movens (onderdeel van GGZ Rivierduinen) en Drukkerij De Bink, is een unieke print- en copyshop in Leiden.


Zij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zichzelf, onder begeleiding van collega’s die het vak reeds goed verstaan, grafische vaardigheden eigen te maken. Het is een werkplek waar men kan leren en werken tegelijk, learning on the job, zodat re-integratie op de arbeidsmarkt in de toekomst weer mogelijk wordt. Ook biedt MoBi door middel van educatie de mogelijkheid tot het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van de grafische programma’s InDesign, Photoshop en Illustrator door middel van educatie.

Movens en De Bink hebben elkaar gevonden op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen, kwaliteit en servicegerichtheid. De van oorsprong traditionele drukkerij De Bink is uitgegroeid tot een totaalaanbieder voor online en offline communicatiemiddelen, waarbij zij ambachtelijke druk- en printtechnieken combineert met nieuwe media.

De opdrachtgevers zijn bedrijven, verenigingen, particulieren en afdelingen van GGZ Rivierduinen. De opdrachten variëren van eenvoudig kopieerwerk tot drukwerk en vormgeving. MoBi werkt met professionele apparatuur. Het drukwerk voldoet dan ook aan alle kwaliteitseis en die je van een drukker mag verwachten.

Loop gerust eens binnen bij MoBi, Rooseveltstraat 38 in Leiden of mail voor een vrijblijvende offerte naar info@mobileiden.nl. Meer informatie over MoBi vind je op de website www.mobileiden.nl.
Print