Direct naar content

Martijn Herrmann nieuw lid raad van toezicht GGZ Rivierduinen

  • Nieuws

Per 1 september 2023 treedt Martijn Herrmann toe tot de raad van toezicht van GGZ Rivierduinen. Martijn Herrmann is sinds 2020 Chief Financial Officer bij het Oogziekenhuis Rotterdam. Eerder bekleedde hij financiële functies bij onder andere Sodexo en het Nederlandse Rode Kruis. Binnen de raad van toezicht heeft Martijn dan ook financiën en bedrijfsvoering als aandachtsgebieden.

Guido van Woerkom, voorzitter van de raad van toezicht, is verheugd over de komst van Martijn: “Onze raad van toezicht was op zoek naar een nieuw lid met een gedegen financieel-economisch profiel. Martijn heeft veel kennis van en ervaring met financiën, zowel binnen als buiten de zorg. Hoewel de geestelijke gezondheidszorg voor Martijn relatief nieuw terrein is, zijn we ervan overtuigd dat hij een zeer waardevolle bijdrage kan leveren als toezichthouder van GGZ Rivierduinen”.

Martijn heeft er zin in: ‘De geestelijke gezondheidszorg staat voor forse uitdagingen, zoals de steeds complexere zorgvraag en de tekorten op de arbeidsmarkt, waarbij het voeren van een gezonde bedrijfsvoering niet uit het oog verloren mag worden. Als toezichthouder van GGZ Rivierduinen help ik graag deze uitdagingen het hoofd te bieden’, aldus Martijn.

Gerelateerde artikelen