Let op, maatregelen voor cliënten en bezoekers aangepast in verband met het coronavirus
Presentaties sympoisium 2018

Presentaties sympoisium 2018

GGZ Rivierduinen, Polikliniek Kristal heeft met subsidie van NutsOhra fonds bestaande CGT (cognitieve gedragstherapie) en ERT (emotieregulatie training) behandelingen kunnen bewerken en aanpassen voor de doelgroep mensen met psychiatrische problemen en een verstandelijke beperking of zwakbegaafdheid.

Op 15 maart 2018 heeft Polikliniek Kristal door haar ontwikkelde modules CGT en ERT gepresenteert tijdens een symposium. Het symposium is goed bezocht met in totaal 167 enthousiaste deelnemers. Zij konden deelnemen aan verschillende lezingen en workshops.                  

Tijdens de workshops zijn de nieuwe modules gepresenteerd. Het gaat om aangepaste Cognitieve gedragstherapie (CGT) en Emotie Regulatie Therapie (ERT) modules  voor cliënten van 18 jaar en ouder die psychiatrische problematiek hebben en een (licht) verstandelijke beperking. De modules zijn ontwikkeld door verschillende behandelaren van GGZ Rivierduinen Kliniek Kristal. Dankzij de subsidie van het Fonds Nuts Ohra is het mogelijk de handleidingen voor behandelaren en werkboeken voor cliënten kosteloos aan andere hulpverleners aan te bieden.

Voor geïnteresseerden zijn de powerpointpresentaties van de lezingen en workshops hier online te bekijken.

De modules bestaand uit werkboeken voor patiënten en handleidingen voor behandelaren kunt via het bestelformulier downloaden.

 

 

Print