Nieuw elektronisch patiëntendossier
1 maart 2021

Nieuw elektronisch patiëntendossier

Het elektronisch patiënten dossier (EPD): wij kunnen geen dag zonder. De zorg voor onze cliënt en zijn persoonlijke groei staat ook hierin voorop. En dat kunnen we straks met ons nieuwe EPD nog beter doen.

Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Onze behandelaren kunnen er straks makkelijk in werken. Op elke plek en elk tijdstip. Het dossier helpt ons snel goed zicht te krijgen en houden op de behoeften van onze cliënten.

 

“De keuze voor een nieuw EPD is een grote”, vertelt Femke Kothuis (voorzitter Raad van Bestuur), “want het is één van onze belangrijkste gereedschappen. Dit blijven innoveren en ontwikkelen vinden we dan ook erg belangrijk. Werken in Pluriform Zorg van Adapcare kan een groot verschil betekenen. We gaan vol enthousiasme aan de slag. De ondertekening van het contract met leverancier Adapcare is de eerste mijlpaal.”

Print