Femke Kothuis nieuwe voorzitter Raad van Bestuur GGZ Rivierduinen
24 augustus 2020

Femke Kothuis nieuwe voorzitter Raad van Bestuur GGZ Rivierduinen

De Raad van Toezicht heeft Femke Kothuis met ingang van 15 augustus 2020 benoemd als nieuwe voorzitter Raad van Bestuur van GGZ Rivierduinen.

 

Femke Kothuis (47) is een sterke en gedreven persoonlijkheid. Zij heeft veel ervaring in het besturen van complexe organisaties en heeft bewezen een succesvolle overstap van het bedrijfsleven naar een grote zorginstelling te kunnen maken. Hiervoor werkte ze als voorzitter en divisiemanager in het UMC Utrecht. Daarvoor vervulde zij meerdere managementfuncties bij KPN waaronder die van directeur Klantenservice.                                    

Guido van Woerkom, voorzitter Raad van Toezicht van GGZ Rivierduinen, is verheugd over de benoeming van Femke Kothuis. "Met haar bestuurlijke ervaring vormt zij samen met Ingeborg Siteur een krachtig team. De Raad van Toezicht heeft er het volste vertrouwen in dat zij gezamenlijk de ingezette koers zullen voortzetten en daarmee de strategische ambities van GGZ Rivierduinen kunnen realiseren."

Ze stelt zich graag in deze video aan jullie voor. In dit interview lees je ook meer over onze nieuwe bestuursvoorzitter. 

?autoplay=1
Print