Symposium ‘Zorg en geluk zijn niet los verkrijgbaar’ op 27 november
15 oktober 2019

Symposium ‘Zorg en geluk zijn niet los verkrijgbaar’ op 27 november

Op 27 november organiseert GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd vanaf 14.30 uur in Holiday Inn Leiden een symposium waar het thema geluk centraal staat. We hebben een interessant programma met diverse sprekers en workshops.

Thema geluk
Guy van Liemt, directeur Erasmus Happiness Economics Research Organisation opent het symposium met de vraag wat geluk voor jouw werkplek betekent. Steeds meer mensen en organisaties zien de invloed van geluk, welbevinden en kwaliteit van leven als een waardevolle relevante dimensie voor beleid.

Meike Bartels, hoogleraar Genetics and Wellbeing onderzoekt de erfelijke factoren die bij geluk een rol spelen. Naast de plenaire sprekers, gaat een diverse groep professionals verder in op de ontwikkelingen in hun vakgebied.

Programma

  • 14.30 – 14.45 uur: Ontvangst
  • 15.00 – 16.45 uur: Keynote sprekers
  • 17.00 – 18.30  uur: Workshoprondes
  • 18.30 – 19.00 Afsluiting en borrel

 

Je leest hier het volledige programma.

 

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij NIP, FGzPt, ABC1, SRVB, SKJ/NVO en NvvP.

 

Aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier en kies welke workshops je wil volgen. 

 

Voor vragen en meer informatie kun je mailen naar symposium.kinderenenjeugd@rivierduinen.nl.

Print