Banenfestival op 12 en 14 maart
5 maart 2019

Banenfestival op 12 en 14 maart

Op dinsdag 12 en donderdag 14 maart is GGZ Rivierduinen aanwezig in Gouda en Leiden op het Festival Ontdek Zorg en Welzijn. Een banenfestival net even anders en waar veel te beleven is.

 


Wat betekent het om te werken in zorg en welzijn? Wat ga je doen en waar? Wat past bij jou? Welke opleiding heb je nodig en welke vaardigheden vraagt het werken in de psychiatrie? 

Zoek je een passende opleiding, of wil je via zij-instroom een baan in de sector zorg of welzijn starten. Informeer naar de mogelijkheden en ontek waar jouw kansen liggen  op het Festival Ontdek Zorg en Welzijn.

Festival 12 maart in Gouda
Op 12 maart zijn we van 15.00 tot 21.00 uur aanwezig op het MBO Rijnland (Groen van Prinsterensingell 52 in Gouda).

Festival 14 maart in Leiden
Tijdens het festival op donderdag 14 maart zijn we aanwezig van 14.00 tot 20.00 uur in Scheltema (Marktsteeg 1).

Week van Zorg en Welzijn
De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander.

In het hele land zijn er evenementen over leren en werken in de sector. Kom naar een Meet & Greet, een inspiratiemiddag of speeddate. Ontmoet werkgevers, loopbaancoaches en opleidingen. Praat met zorg- en welzijnsprofessionals. Zo kom je er achter waar jouw hart en mogelijkheden liggen! Misschien is het wel je eerste stap in Zorg en Welzijn.

Jouw mogelijkheden bij GGZ Rivierduinen
Je leest meer inforamtie over stages en opleidingen op onze website. En hier lees je meer informatie over onze vacatures.      

Print