Steun ons Socialrun team
7 september 2018

Steun ons Socialrun team

GGZ Rivierduinen doet mee aan de Socialrun van 21 tot 23 september. Ook dit jaar zijn er leveranciers die onze deelname aan de Socialrun willen sponsoren en/of kilometers willen sponsoren.

Dank aan alle sponsors
Het Socialrun team van GGZ Rivierduinen is erg blij met deze bijdragen. Zonder deze sponsoring zou het onmogelijk zijn om mee te doen. Wij willen graag onderstaande bedrijven  hartelijk bedanken voor kun bijdrage!

Bellhayes
Cegeka
Pink Roccades
Valuecare
CSU
Van leeuwen verhuizingen
HDV sportmassage
Red Ninos
Buyflex

Steun het Socialrun team
De Socialrun is een non-stop estafetteloop van 555 kilometer in ongeveer 48 uur rondom het IJsselmeer. Het doel van de Socialrun is bespreekbaarheid en begrip stimuleren rondom psychische aandoeningen. Wil je ons ook helpen? Steun ons en sponsor voor 5 euro een kilometer.

De missie: #meedoeniswinnen.

 

 

 

 

 

  

  

  

 

Print