Tien nieuwe vrijwilligers van start
4 juni 2018

Tien nieuwe vrijwilligers van start

In mei vond de tweede startersbijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers van dit jaar plaats.

Startersbijeenkomst
Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door de afdeling Vrijwilligerszaken samen met de Vriendendienst. Tijdens de startersbijeenkomst ontvangen nieuwe  vrijwilligers voorlichting over de organisatie GGZ Rivierduinen. Een sociaal psychiatrisch verpleegkundige verzorgt een inleiding in de psychiatrie en vertelt hoe je als vrijwilliger omgaat met bepaald gedrag van cliënten. Ook de rol van de vrijwilliger komt uitgebreid aan de orde.

We zijn verheugd met zoveel nieuwe vrijwilligers en wensen alle nieuwkomers succes en plezier bij hun vrijwilligerswerk.

Ook vrijwilliger worden?
Lijkt het je leuk om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dat kan. Je leest op onze website meer informatie over de mogelijkheden. Je kunt je aanmelden via vrijwilligers@rivierduinen.nl of bellen naar 071 890 67 22.

Print