25 jaar in de verpleging
1 juni 2018

25 jaar in de verpleging

Madeleine Willemsen is 25 jaar verpleegkundige bij GGZ Rivierduinen, waarvan 24 jaar als verpleegkundige en coördinator bij Eetstoornissen Ursula van GGZ Rivierduinen.

Een jubileum om trots op te zijn én een mooie aanleiding voor een interview waarin Madeleine meer vertelt over haar loopbaan bij Eetstoornissen Ursula. “Als verpleegkundige kun je veel bijdragen aan het welzijn van de cliënt en werken aan kwaliteit van leven. Je levert een bijdrage aan een stukje herstel in het proces van de cliënt. Je maakt onderdeel uit van het gehele zorgtraject, want wanneer cliënten de afdeling verlaten, zijn ze nog niet genezen”, zegt Madeleine. Lees hier het hele interview.

We zijn op zoek naar nieuwe collega-verpleegkundigen. Heb je interesse? Bekijk ons vacature aanbod en we horen graag van je.

 
Foto: Madeleine Willemsen, verpleegkundige bij Eetstoornissen Ursula GGZ Rivierduinen

Print