Blog: Vanavond is het zo ver: de mini Socialrun 2018
8 juni 2018

Blog: Vanavond is het zo ver: de mini Socialrun 2018

Alle voorbereidingen zijn getroffen en we zijn er helemaal klaar voor.

Met een deel van het GGZ Rivierduinen Socialrunteam zijn we de afgelopen tijd wekelijks bij elkaar gekomen op dit sportieve evenement op te tuigen.

We hebben op het Endegeestterrein in Oegstgeest een route uitgestippeld voor de estafetteloop en vanaf het terrein is door Oegstgeest een wandelroute uitgezet. In het bewegingscentrum kunnen we gebruik maken van kleedkamers, douches en toiletten en zorgen we voor koffie, thee en limonade.

Vrijwilligers en sponsoring
Er zijn vrijwilligers benaderd om het evenement in goede banen te leiden, bijvoorbeeld voor de inschrijvingen, stempelpost en EHBO. We hebben een sponsor gevonden die voor na afloop van de activiteiten voor de deelnemers een flesje water en een lekker banaantje verzorgt.

Inschrijvingen in volle gang
We hebben al inschrijvingen ontvangen van zowel patiënten als medewerkers van GGZ Rivierduinen. Er is nog plek genoeg. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. Inschrijven is niet verplicht. Mocht je op vrijdagavond toch spontaan mee willen doen, ben je van harte welkom en kun je ter plaatse aangeven waaraan je mee wilt doen! Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom en om 19.30 uur gaan we van start. Fans en toeschouwers zijn uiteraard ook van harte welkom.

Doel
De opbrengsten (€ 5 per persoon entree, kinderen t/m 12 jaar gratis) zijn sponsoring voor de kilometers van het Rivierduinen Socialrunteam en wordt ingezet om meer openheid rondom psychische aandoeningen te creëren!

Wil je graag meedoen en heb je je aangemeld? Laat het ons weten via onze Facebookpagina. Graag tot 8 juni!

Hartelijke groeten, het Socialrunteam!

Print