GGZ Rivierduinen in boek Koplopers in de Zorg
14 november 2017

GGZ Rivierduinen in boek Koplopers in de Zorg

GGZ Rivierduinen is een van de zorgorganisaties die zich presenteren in het boek 'Koplopers in de Zorg. Trends & Thema's 2017.'

GGZ Rivierduinen is een van de zorgorganisaties die zich presenteren in het boek 'Koplopers in de Zorg. Trends & Thema's 2017.' In het boek laten 13 zorgorganisaties zien op welke wijze zij de afgelopen jaren hebben meebewogen met de ontwikkelingen en zich hebben voorbereid op de toekomst. De bedrijfspresentaties zijn door middel van interviews en literatuuronderzoek tot stand gekomen en richten zich vooral op de organisatorische aspecten. In het tweede deel van het boek staan de trends en thema's die de schrijvers uit alle bedrijfsresultaten hebben gedestilleerd. Dat levert een bredere kijk op de zorg en organisatieontwikkeling in het algemeen op; de geschetste trends en thema's zijn niet uniek voor de zorg.

De schrijvers hebben voor het boek Marjolein ten Kroode en Henrie Henselmans (Raad van Bestuur) geïnterviewd. Op pagina 54 t/m 59 van het boek vind je de bedrijfspresentatie van GGZ Rivierduinen. 

Over Koplopers

Het platform Koplopers in de Zorg is een nieuw initiatief met als primair doel het versterken en ondersteunen van de bedrijfsvoering en het innovatievermogen van zorgorganisaties door het delen van kennis.Print