Let op, maatregelen voor cliënten en bezoekers aangepast in verband met het coronavirus
Jonger dan 18 jaar

Adviesgesprek

Na de onderzoeken krijgt u een adviesgesprek. De onderzoeksresultaten worden met u besproken. Wij vertellen hoe uw kind het beste geholpen kan worden en of een behandeling door Kristal noodzakelijk is. In sommige gevallen verwijzen wij uw kind door naar andere instellingen binnen de ketenzorg, bijvoorbeeld wanneer uw kind tijdelijk moet worden opgenomen. Voor jeugdigen vanaf 16 jaar kan dit bij het Klinisch Centrum Kristal in Nootdorp. Dit advies krijgt u op papier mee. In het adviesgesprek geven wij u als ouders vaak alvast wat tips mee, zodat u uw kind kunt ondersteunen. Het dagelijks leven wordt voor uw kind hierdoor wat makkelijker.

Behandelingen kunnen bij Kristal plaatsvinden. Maar ook bij u thuis of op de school van uw kind. Aan het begin van het behandelproces leggen wij een behandelplan aan u voor. U wordt gevraagd hiermee in te stemmen.

Kristal heeft een aparte  afdeling voor kinderen en jeugd. Er zijn twee locaties, één in Leiden en één in Gouda. De locatie Gouda behandelt alleen cliënten vanaf 16 jaar.

Print