Met alle geweld een relatie
25 september 2019

Met alle geweld een relatie

De cursus Met alle geweld een relatie vindt plaats in Rijnsburg vanaf woensdag 25 september 2019.
De training is bedoeld voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in hun relatie.

Dus ook voor vrouwen die in het recente verleden een relatie hadden met een mishandelende partner en willen voorkomen dat ze weer te maken krijgen met huiselijk geweld. Geweld in een relatie kan gaan over lichamelijk geweld (slaan, schoppen), geestelijk geweld (intimideren, vernederen, de baas spelen) of seksueel geweld.

Heb je een relatie (gehad) met een partner die snel jaloers is, zowel charmant als afwijzend kan zijn, vaak zijn wil oplegt en wel eens slaat? Voel je je vaak niet gewaardeerd of snel geïntimideerd? Heb je het gevoeld dat je vergeleken met vroeger niets meer kunt of vaak iets doet of juist achterwege laat om maar geen ruzie te krijgen? Hoop je dat het ooit verbetert? Ben je bang dat je misschien weer in een dergelijke relatie terecht komt? Dan is deze training misschien iets voor je. Deelnemen betekent niet automatisch dat je je relatie moet beëindigen. Wel is het belangrijk dat het geweld stopt en dat je  weerbaarheid vergroot wordt.

De cursus is gericht op het krijgen van inzicht in de spiraal van geweld, het verhogen van weerbaarheid (power), het herwinnen van zelfrespect en zelfwaardering, het doorbreken van isolement en het voorkomen van psychische problemen

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van 2 uur.

Praktische informatie:

Datum: woensdag 25 september 2019
Tijd: 09.30 -11.30 uur
Locatie: Graaf Florislaan 18 in Rijnsburg

De organisatie van de cursus is in handen van Kwadraad en GGZ Rivierduinen. Aanmeldingen en vragen zijn welkom via preventie@rivierduinen.nl  of 071-8908888 (afdeling preventie).